2013 Formaları: BMC

BMC’nin forma tasarımlarında da büyük değişiklikler yok. En önemli husus forma üreticisi olarak Hincapie Sports’tan, Pearl Izumi’ye geçilmiş olması. Onun haricinde formanın ön tarafındaki siyah mevcudiyeti de sanki biraz daha belirgin hale gelmiş gibi.

Genel olarak beğeniyorum BMC formalarını. Belirgin bir renk olmasına rağmen peloton içinde kırmıyı kullanan fazla takım olmaması garip geliyor. BMC de kırmızı/siyah kombinasyonunu yıllardır başarıyla gösteriyor yollarda.

Yeni transfer Daniel Oss:

İsviçre Ulusal Yol Şampiyonu Martin Kohler:

Neo-pro olmasına rağmen Danimarka Ulusal Yol Şampiyonu Sebastian Lander:

Bu sene gökkuşağı mayoyu giyeceği için mutluluğu gözlerinden okunan Philippe Gilbert:

2013 BMC takım sunumunda en alt sırada soldan sağa, Thor Hushovd, Tejay Van Garderen, Cadel Evans:

 

Kaynaklar:

[1] http://www.velo-club.net/article?sid=69646
[2] http://www.feltet.dk/nyheder/sebastian_lander_foeler_mig_ikke_som_en_ny_rytter/
[3] http://www.bmcracingteam.com/home/
[4] https://www.facebook.com/BMCProTeam
[5] https://twitter.com/BMCProTeam
[6] http://www.flickr.com/photos/bmcproteam

Sayfanın oluşturulma tarihi: 18 Ocak 2013
Sayfanın son güncellenme tarihi: 18 Ocak 2013

This article has 4 comments

  1. Özgür Reply

    Forma tanıtımlarını ilgiyle takip ediyorum. BMC’nin “kırmızı” vurgusu çok hoşuma gidiyor. Hani derler ya “kırmızı olsun 5 lira fazla olsun” :) Peloton’a renk katıyorlar. Geçen sene tam anlamıyla gücünü gösteremedi BMC. Thor Hushovd, Cadel Evans ve kaçışların adamı Martin Kohler 2012’nin kaybedenleri oldu. Son andaki Gilbert’in dünya şampiyonluğu ve genç yetenek tejay’ın başarısı bir nebze takıma moral oldu. Ama 2013 BMC’nin yılı olacak diyorum.

    • buyruk Reply

      Her sene bir sürü sponsor değişikliği olduğu için, takımların isimlerine, yeni forma tasarımlarına her sene tekrardan kendimizi alıştırmamız gerekiyor.

      Alışana kadar bazen sezonun yarısı geride kalmış oluyor, bazen de tam alıştığımızda sezonun sonuna gelmiş oluyoruz. :) Hazır sezon yeni başlıyorken böyle bir çalışma yapmak istedim.

      BMC bu sezondan çok ümitli. Şahsen Evans’ın bir daha Tour de France’ı kazanabileceğini düşünmüyorum. Bu tabii birçok etmene bağlı olacak ama sanki artık ihtimal oldukça düşük gibi.

      Turnayı daha çok klasiklerde vurabilirler. Hushovd, bu seneye aç girecek ve kendini yeniden göstermek isteyecektir. Gilbert de 2012’de formunu Dünya Şampiyonasına göre ayarlamıştı daha çok, 2013’te yine Ardenne klasiklerini hedefleyecek diye düşünüyorum.

      OPQS, SKY, Saxo-Tinkoff, Movistar, Radioshack (Cancellara) var iddialılar arasında. Bekliyoruz :)

  2. fifa 14 ps3 coins hack Reply

    Searching digg.com I noticed your blog book-marked as: 定期健康診断拒否の人 | かつらナビ ブログ. I am assuming you book marked it yourself and wanted to ask if social book-marking gets you a ton of site visitors? I’ve been thinking about doing some bookmarking for a few of my sites but wasn’t certain if it would generate any positive results. Appreciate it.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir